Lol - Reisverslag uit Zell am Ziller, Oostenrijk van Sandra Cerena Looff-Landkroon - WaarBenJij.nu Lol - Reisverslag uit Zell am Ziller, Oostenrijk van Sandra Cerena Looff-Landkroon - WaarBenJij.nu

Lol

Door: S.C. Landkroon

Blijf op de hoogte en volg Sandra Cerena

23 Februari 2010 | Oostenrijk, Zell am Ziller

23-02-‘10

Hayhay jullie!
Vandaag werd ik ook weer eens aardig moe wakker. Het weer zag er niet denderend uit jammergenoeg. Na mijn –ondertussen nieuw gekochte- ontbijt ging ik naar de bakker voor mijn lunch en daarna met de bus naar de gondel. Ik was aardig vroeg samen met drie andere, de rest lag nog lekker in bedje. Boven aangekomen kregen we even een meeting voor alle leraren. Daarna hadden alleen de volwassene skileraren nog tijd voor een rondje. De piste was gewoonweg weer top, enne jaja het zonnetje kwam ook door (A)! Bij de volwassene skischool aangekomen stonden er al een paar op mij te wachten. Ik had vandaag gelukkig alleen maar Nederlanders, dus dat was lekker makkelijk praten. Ik begon weer op de babypiste ’s ochtends om ze nieuwe technieken te leren. Best een leuk groepje eigenlijk… leuk met ze lachen enz. Jammer dat er een vrouw inzat die het op een of andere manier even helemaal niet meer kon. Toen we dus ’s middags na het kijken van de luchtballonnen van de kids naar de blauwe piste gingen durfde ze niet meer en stopte ze. Met de rest van de groep ben ik een paar keer naar beneden gegaan en heb lol gehad. Op een moment dat het hele rijtje klaar stond om weer verder te gaan komt er eentje aanskiën die een domino effect bezorgde, haha en ook ik mocht eraan geloven. Dat vond ik wel even een fotomomentje waard natuurlijk ;). Eigenlijk zou het de laatste dag zijn dat ze vandaag les hadden, maar ze vinden me zo leuk dat vier een hele dag bijgeboekt hadden… wel leuk dus! Na het werk ben ik samen met Marie-Louise even wat boodschappen gaan doen en daarna wat gegeten. Ik moet nog douchen zo, en dan zie ik wel weer verder.

Knuffies van het zonnige ZaZ

• 23 Februari 2010 - 23:27

John:

aan de foto's te zien is het weer in ieder geval beter dan hier (veel te veel regen en er schijnt weer wat sneeuw onderweg te zijn).
    Hier wel weinig files, omdat de helft van mijn filevrienden naar de wintersport is.

Lijkt me toch wel leuk als je zo'n groep hebt die er een beetje zin in heeft. Hopelijk krijg je de komende dagen nog meer van dit soort groepen.

Verjaardag van broer Quint is inmiddels weer achter de rug. Allemaal wel oké (zelfs een feestje voor vrienden dat voor iedereen prettig verliep). Nu maar hopen dat al z'n plannen voor het komende jaar een beetje uitkomen.

Morgen lezen we wel weer verder in je verslagen.

Groetjes, John