Lastig
Door: S.C. Landkroon
Blijf op de hoogte en volg Sandra Cerena
17 Februari 2010 | Oostenrijk, Zell am Ziller
Hellowah daar!
Vandaag liep het allemaal een beetje rommelig. Haha het opstaan en omkleden enzo ging nog wel goed :P. De zon kwam ook al gelijk door, dus kom maar op dacht ik. Ik begon met mijn eigen zes leerlingen. Daar heb ik maar een stapje mee terug gedaan, ze waren namelijk best aardig geschrokken van de blauwe piste gister. Bij de babylift heb ik ze schragfahren geleerd (carven grundstufe) nah lama te moeilijk uit te leggen :O. Gelukkig pakte ze het daar wel op, na een paar keer heen en weer, nam ik ze toch weer mee naar de blauwe piste. Dat ging gelukkig best aardig. Toch gaf een persoon het na een paar meter op en ging terug naar boven. Ze was niet eens de slechtste van de groep, maar had gewoon veel angst. In de pauze hebben we buiten lekker met z’n alle liggen luieren in het zonnetje… heerlijk gewoon. Na de pauze kreeg ik er weer vier niewe van een andere groep bij die daar te goed waren. Die bij mij dus eigenlijk achter liepen. Het was heel lastig om dat te combineren, omdat zei de techniek niet goed konden leren met mijn tempo. Er kwam ook nog bij dat een vrouw van mijn groepje viel en lelijk haar -al slechte- knie verdraaide en niet meer op kon staan. Na Andreas gebeld te hebben kwam zijn zoon haar met de sneeuwscooter ophalen, gelukkig bleek het niks ernstigs te zijn. Het was erg druk dus hebben we uiteindelijk met veel moeite drie keer de blauwe piste kunnen nemen. Dat was de laatste dag met mijn vaste groep, dus namen we afscheid. Leuke groep, enne jaja ze waren tevreden over me (A). Terug bij de skischool moest ik mijn ski’s en schoenen mee naar beneden nemen omdat ik morgen met nog vier andere leraren naar Kaltenbach ga met een groep Engelse. Samen met Marie-Louise ging ik nog ff naar Billa, daar vond ik het nodig om eieren in de rondte te gooien haha. Daarna heb ik heerlijke wentelteefjes gemaakt… hhm lekker! Na wat internetten en Friends gekeken te hebben ben ik maar gaan slapen, want ik mocht weer vroeg op.
Kusjesss van mij