Pppfff - Reisverslag uit Zell am Ziller, Oostenrijk van Sandra Cerena Looff-Landkroon - WaarBenJij.nu Pppfff - Reisverslag uit Zell am Ziller, Oostenrijk van Sandra Cerena Looff-Landkroon - WaarBenJij.nu

Pppfff

Door: S.C. Landkroon

Blijf op de hoogte en volg Sandra Cerena

15 Februari 2010 | Oostenrijk, Zell am Ziller

15-02-‘10

Gutentag liebe leute!

Vanochtend werd ik aardig laat maar goed uitgeslapen wakker. Het weer was echt onvoorspelbaar. Ik stelde het zo lang mogelijk uit om mij definitief aan te kleden voor de dag. Haha ik was gelukkig niet de enige. Niemand wilde blijkbaar te veel of te weinig aandoen. Een andere grote ramp was dat het toiletpapier op was :O. Dan maar papieren zakdoekjes he ;). Na het eten zagen we allemaal dat de zon zich verstopt had en nu langzaam tevoorschijn kwam (A). Samen met M-L ging ik wat eerder weg om weer even langs de bakker te gaan voor lekker broodjes. Jaaa een goede optie ipv dat dure gedoe daarboven. De bus zat dit keer echt bomvol. De rij bij de gondel was ook niet normaal… maar he vervelend als skilerar(es) mag je voordringen (A)… haha zo mooi om steeds weer die gezichten van die rijgangers te zien :P. Ook leuk om die commentaren te horen van vooral de Nederlanders als je langsloopt, hmhm wij verstaan dat ook ja :P. Boven was het echt weer schitterend weer, wel héél erg koud. Na mijn inkomrondje ging ik weer naar de verzamelplaats van de volwassenen. De lunchpauze was er al weer voor ik boe of bah kon zeggen. De tijd gaat zo snel. Na de pauze ben ik begonnen om ze parallel te leren skiën, ook een hele opgave zeg. Daarbij had ik drie nieuwe die alleen Duits spraken. Heel fijn mocht ik dus steeds wisselen tussen de verschillende talen, en natuurlijk zat ik af en toe de verkeerde taal tegen de verkeerde persoon te praten haha. Aan het einde van de les ben ik nog een stapje verder gegaan en begonnen aan de blauwe piste. Hhhmm misschien niet zo’n goed idee wanneer iedereen moe is :O. Nah veel geklooi beneden aangekomen bleek de stroom uitgevallen… dus jah loop maar weer terug naar boven :O. Uiteindelijk stonden we veel te lang te klooien om überhaupt uit die rij te komen waardoor wij wel meekregen dat de stroom het weer deed (A). Toen ik bij de skischool aankwam was iedereen al weg, zo laat was het dus. Ik met de gondel naar beneden en naar Billa (de AH van Zell am Ziller) te gaan. Ik had echt niks meer te eten. Ik weet mijzelf er steeds heel goed van te weerhouden om ongezonde troep te kopen. Beter nog koop ik zelfs fruit! Wat ben ik toch gezond bezeig (A). bij het skilerarenhuis ben ik als een gek met mijn was naar beneden gerend om niet weer te laat te zijn. Gelukkig niet dit keer. Daarna lekker gedoucht en even rustig niksen op mijn kamer. Ik weet niet hoe ik het voor elkaar krijg, maar ik vertoon toch wel weer verschijnselen van vermoeidheid… hele mooie walletjes heb ik onder mijn ogen :P. Vanavond maar even vroeger mijn nestje in dan.

Gruss von mir!

• 15 Februari 2010 - 17:37

John:

Net geplaatst, nu al gelezen (snel hè?).
    Gaat goed zo te lezen.
    Wij hebben het carnaval weer verlaten en zijn inmiddels weer thuis (hebben al weer een dagje gewerkt).

Ga zo door zou ik zeggen (en ik ga nu eerst eten)