Bierrr
Door: S.C. Landkroon
Blijf op de hoogte en volg Sandra Cerena
26 Februari 2010 | Oostenrijk, Zell am Ziller
Hey hey daar!
De wekker ging om een normale tijd, maar omg wat voelde ik me doodop zeg. De vorige avond was natuurlijk niet ohne getränke ;). Na ons omgekleed te hebben stapte we weer in de bus richting de gondel. Ik had me dik aangekleed want het zag er vies mistig niet uitnodigend uit zeg maar. Boven gekomen viel de kou gelukkig mee, maar het was erg ijzig. Toch maar even een rondje inskiën. Vandaag had ik nog twee overgeblevene van mijn groep. Twee wat jongere meiden die het aardig konden. Echt leuk, want nu kon ik zelf ook lekker skiën! Ze hielden mijn tempo goed bij. En wonder boven wonder trok het ook nog eens langzaam open. Voor de pauze hadden we ook nog iets leuks gedaan. Ze hebben tegenwoordig wat nieuws SkiMovie! Dan registreer je je met je skipas en ski je een slalom die dan opgenomen wordt. Met je pasnummer kan je dat dan later op internet terug kijken. Dus voor degene die benieuwd zijn www.skiline.cc / Inlognaam: Sandraakje / Ww: oostenrijk en mijn pasnummer is 29-1151-06-118663. Erg leuk je ziet ook precies hoeveel kilometer ik al geskied heb en hoe hoog enzo. Maargoed ik had wat eerder pauze genomen, want dan hadden we na de pauze meer tijd. We zijn toen met z’n drieën richting Gerlos. Wel leuk! Nadat we klaar waren met werken was het natuurlijk gratis zuipen bij Krocher. Ze hadden speciaal tafels voor Lechner gereserveerd waar allemaal lekker eten stond. Even als bedankje voor onze inzet, erg leuk! Nah ik ging gewoon lekker voor de cola… bier ielgh! Na een tijdje was ik maar richting huis gegaan even omkleden en douchen. Het was namelijk mijn plan om dit verhaal er gister op te zetten maar ik was net bezig met typen toen een paar nogal aangeschoten collega’s binnekwamen met iemand die echt nog verder van de kaart was. Dus ik kon geen kant meer op haha. De rest had m maar even op mijn bed neergegooid haha. Zoveel foto’s werden er van hem gemaakt terwijl hij sliep met van alles en nog wat gekke dingen. De rest van de avond kreeg ik geen kans meer, iedereen was zo druk en gek aan het doen. Wel lachen hoor. De concurrent (Pro Zell, de blauwe) die vonden het blijkbaar leuker bij ons, dus zaten we te chillen met hun. Gelukkig gingen de meeste aardig op tijd naar bed of uit naar MTS. Uiteindelijk kon ik lekker ergens anders het bed induiken dus heb heerlijk geslapen.
Kusjess en knufies van mij