Geen werk
Door: S.C. Landkroon
Blijf op de hoogte en volg Sandra Cerena
27 Februari 2010 | Oostenrijk, Zell am Ziller
Hallo allemaal,
Vandaag ging de wekker jammergenoeg weer aardig vroeg. Toen ik het weer zag maakte dat alles weer goed. Een mooie heldere blauwe hemel met een fel zonnetje. Bijna iedereen had vrij vandaag op vier mensen (waaronder ik) na, dus gingen we met z’n vieren met de auto. Boven aangekomen deden we onze spullen aan en lieten de kans voor een afdaling niet liggen met dat prachtige weer natuurlijk. Om 10.00 uur hoorde ik als verwacht dat er op dat moment geen werk was en kreeg een walkie talkie mee voor het geval dat. Ik heb voor mezelf met mijn Ipod in heerlijk wat geskied en daarna met een boek in de zon gelegen… geweldig! Om 12.00 uur werd ik naar beneden gestuurd, er zou niks meer komen. Beneden aangekomen heb ik eerst even wat gegeten, en daarna omgekleed om te gaan hardlopen. Dat was alleen niet zo’n succes. Ik weet niet wat het was maar na 10 minuten liet ik het er maar bij zitten, beetje teleurstellend. Na gedoucht te hebben ging ik terug naar de gondel omdat ik afgesproken had met Marie-Louise en Anika om te gaan rodelen. Nee dit keer niet op een echte slee in de sneeuw, maar eigenlijk meer een kermisattractie haha. Het was wel grappig, maar heel anders dan dat andere. Daarna gingen we bij Billa nog even wat inkopen. Thuis gekomen hebben we wat eten gemaakt, en gezellig gedaan. Anika moest namelijk 19.15 uur in de bus zitten terug naar Naderland. Haha Nick had de hele dag in de skiverlei gewerkt en had dus alle boekingen meegekregen voor de skischool. Nou haha je zal het niet geloven maare wel 6 kinderen en 12 volwassenen :O, wooow en dat met zoveel skileraren haha. Maargoed om een uur of 18.45 ging ik samen met ML en Nick haar wegbrengen naar het station waar de bus zou komen. Die had blijkbaar een beetje vertraging want hij was erg laat. Terug op mijn kamer zag het er erg leeg uit , ik was weer alleen. Dan maar even mijn laptop pakken en er in de woonkamer gezellig bijzitten, met op de achtergrond de slalom van de mannen. Sjaaah skileraren onder elkaar, daar kan de olympische spelen niet bij missen. Straks als de rest terug is van eten bij de ouders gaan we als het goed is richting Engelehof of iets… een cocktailbar. Ik ben benieuwd.
Liefs Sandra
27 Februari 2010 - 20:10
Marit:
Gelukkig nu een x geen bier ;) Geniet ervan!!! -
28 Februari 2010 - 11:21
John:
Oké misschien niet zoveel werk in het vooruitzicht, maar dat kan natuurlijk ook zo maar weer veranderen. Verder is het weer in ieder geval beter dan hier en is het volgens je verslagen/foto's ook wel gezellig met de "collaga's".
Krijg je nog een nieuwe kamergenoot of heb je je kamer voorlopig helemaal voor jezelf?
Groeten van Ineke & John