Even relaxen - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Sandra Cerena Looff-Landkroon - WaarBenJij.nu Even relaxen - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Sandra Cerena Looff-Landkroon - WaarBenJij.nu

Even relaxen

Door: S.C. Landkroon

Blijf op de hoogte en volg Sandra Cerena

09 November 2009 | Zuid-Afrika, Pretoria

Hallo allemaal, 24-10-2009

Het heeft gewoon geen zin om het nog te proberen uit te slapen want dat is voor mij hier gewoon onmogelijk. Na het ontbijt zijn we met Hanzie voor niks heen en weer gereden naar de middle of niks. We zouden een dode koe ophalen voor de hongerige vriendjes. De koe zou gister eind van de dag overleden zijn. Nou mooi dus niet he, aan het beest te zien lag het al een paar dagen weg te rotten, ielgh. Vervolgens hebben we heel veel stro op de ‘bakkies’ (Afrikaans voor auto met bak) gegooid en hebben die door het hele park op verschillende plaatsen achtergelaten. Daarna lekker gerelaxt. We hebben heerlijk bij het zwembad gelegen bij de eigenlijk alweer veel te hete zon. Na een tijdje heb ik nog even bij de grote cheeta’s rustig een boek zitten lezen. Dat doe ik ook echt weinig omdat er niet veel tijd voor is. Ik heb gister Pas het eerste -maar ook dunste- boek uitgelezen. Ook hier is het wel eens weekend en wordt er dus weinig gedaan. Mellissa is bij Gillian op de kamer gaan slapen omdat ze steeds wakker werd wanneer ik terug kwam of opstond. Heb dus nu lekker een kamer voor mijzelf (A). Wel jammer dat er een mierenplaag is. Niet normaal gewoon overal lopen ze. Ook al hebben de schoonmakers ons gif gegeven, blijven ze steeds overal opkomen. Niet zo lekker dat er mieren op je tandenborstel lopen enz. Aan het eind van de middag kwam er weer even een klein buitje uit de lucht vallen. We aten eindelijk een keer wat vroeger omdat er weinig gasten waren. Toch is het gek dat ik zeker de laatste dagen bijna niks eet, omdat ik gewoon geen honger heb… maar wel steeds ontzettend veel energie overheb :S. Na het eten hebben we nog even met z’n alle bij de bar gezeten. Daarna ben ik voor het eerst vroeg mijn bed ingedoken. Maar het duurde veel te lang voordat ik eindelijk in slaap viel.

Knuffies van mij